Mgr. Martina Landová

*1964, místopředsedkyně TOP 09, Most, TOP 09

Narodila  se 22.5. 1964  a žila se svými rodiči ve středočeském Nymburce.  V roce 1986  se vdala a přestěhovala   se za  manželem nejprve na tři roky do Litvínova a od roku 1989 žijí  v Mostě.   Vystudovala  Gymnázium v Nymburce a Univerzitu Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem,  pedagogickou fakultu, aprobace tělesná výchova – občanská nauka.  Po pětileté zkušenosti učitelky na střední odborné škole  odešla do obchodního světa na manažerské pozice a posledních 10 let má vlastní poradenskou a konzultační firmu zaměřenou na rozvojové koncepce pro firmy a práci s  lidskými zdroji.

Již 24 let je vdaná a s  manželem  vychovali dceru Martinu, která vystudovala Filozofickou fakultu v Erlangenu, obor politologie a dnes již žije se svým manželem v Krkonoších.

Její koníčky jsou propojeny se sportovními aktivitami, mezi ty nejoblíbenější sporty patří lyžování a biatlon.

Nikdy  nebyla členem jiné politické strany a tak věří, že TOP 09 ji umožní ovlivnit chod věcí ve prospěch všech slušných lidí.

e-mail: martina.landova@ula.top09.cz tel.: 608 168 222