OVM SPECIÁL V ÚSTÍ N. L.

Ostuda, která snad bude otevírat oči

25. 4. 2010

Otázky Václava Moravce speciál, konané 21.4.2010 v Ústí nad Labem, byla akce, o které se bude ještě dlouho hovořit. Paradoxně se nebude hovořit o výkonech pozvaných politiků, ač to je veliká škoda, neboť „nejlepší řečník" Jiří Paroubek z ČSSD byl poražen na hlavu a dokonce usvědčen ze lži panem Jaromírem Drábkem z TOP 09.

Hovořit se bude o dění pod jevištěm. Zadní řady sálu obsadila „oranžová armáda žoldnéřů" organizovaná několika pohůnky ČSSD. Jejich chování bylo ostudou všech obyvatel našeho kraje. Marné snahy, jinak bezchybného, pana Moravce, ba dokonce umírňující gesta jejich „vrchního velitele" z jeviště, nic z toho nedokázalo zastavit vulgární opilce najaté sociální  demokracií. Nevychované oranžové stádečko reagovalo na naučená spouštěcí hesla: "Jirka", "Paroubek", "ČSSD" hurónským pokřikem a skandováním, ale jinak nemělo potuchy ani zájem o obsahu debaty na jevišti. Doufejme, že lidé,  kteří Otázky Václava Moravce z Ústí nad Labem sledovali v televizi, nebo dokonce  zažili na vlastní kůži a chtěli by volit ČSSD, si uvědomili, jak nebezpečné by bylo, kdyby  „ORANŽOVÝ CIRKUS" uspěl ve volbách.

Seděl jsem nedaleko od J. Šlégra, který byl s každou explozí oranžových "podporovatelů" menší a menší a na konci večera vypadal, že se za oranžové nevychovance v zadních řadách stydí. Nedivím se mu...

Petr Starý, Kryry
člen RV TOP 09 Lounsko
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme