× Pohněme s tím. Společně!

Lovosice a Malé Žernoseky stráví den s Jaromírem Drábkem a TOP 09 vyjde na vrchol

2. 5. 2010
Dne 7.5.2010 proběhne v Lovosicích a Malých Žernosekách den s Jaromírem Drábkem jako lídrem kandidátky TOP 09 za Ústecký kraj do parlamentu ČR. Kontaktní kampaň bude zahájena v 13:09 u hlavního nádraží v Lovosicích a bude ukončena na Václavském náměstí. V průběhu akce bude vzdána památka padlým ve druhé světové válce a procházku celým městem ukončíme na náměstí ve 14:09, kde bude prostor pro občany a jejich dotazy či diskuzi. Akce se zúčastní také dvojka kandidátky a starosta Roudnice n. Labem pan Josef Bakeš a představitelé TOP 09 za Ústecký kraj a Litoměřický region. Odpoledne se uskuteční soutěž dětí v kreslení křídou na chodník v přírodním areálu Osmička, kde budou vyhodnoceny 3 nejlepší díla, která budou odměněna dárky a tématem bude budoucnost Lovosic. Ukončení akce proběhne od 18:09 na Žernosecké Rychtě v Malých Žernosekách, kde si za doprovodu kapely můžete dát „Pivo s Karlem", tedy vlastně „pivo s Jaromírem".

V sobotu 8.5.2010 od 10:09 bude zahájen výstup na vrchol (top) Lovoše. S TOP 09 můžete vyrazit ze zastávky Lovosice město na vrchol do 570 m.n.m. Výstup bude zakončen malým překvapením na vrcholku.

Těšíme se na naše příznivce a podporovatele a v sobotu i na nadšené turisty.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ

Hradiště 97/4