TOP 09 a hnutí PRO Zdraví a Sport: Společně do voleb v Ústí nad Labem

Společnou kandidátku do komunálních voleb v Ústí nad Labem se rozhodla postavit TOP 09 a hnutí PRO Zdraví a Sport. Předseda TOP 09 Jiří Pospíšil a předseda hnutí PRO Zdraví a Sport Zdeněk Kubec dnes představili spolupráci v nadcházejících volbách. Cílem nového spojení je nabídnout voličům kvalitní osobnosti, program, ale také přinést do krajského města nový vzduch.

„Chceme spojit zkušenosti ve prospěch občanů našeho města, aby opět mohli býti hrdí na to, že jsou Ústečany a cítili se ve svém městě nejen příjemně, ale i bezpečně. Jako životní optimista věřím v úspěch,“ říká k této spolupráci regionální předseda TOP 09 Martin Fišer.

Ústí nad Labem je vůbec první, kde se spolupráce dohodla a stvrdila podpisem memoranda. Předseda TOP 09 Jiří Pospíšil a předseda hnutí PRO Zdraví a Sport jednají o spolupráci i v dalších městech.

„Jsem ohromně rád, že se tuto spolupráci daří dojednávat i v jiných městech naší republiky. Věřím, že v Ústí nad Labem tato koalice přinese ve volbách úspěch a panu předsedovi Martinu Fišerovi přeji, aby jako lídr dovedl kandidáty k úspěšnému výsledku“, uvedl Jiří Pospíšil a dodal: „Je evidentní, že TOP 09 stojí za to, když dokázala získat ke spolupráci další hnutí, ve kterém jsou sportovci, lékaři, právníci, ekonomové a jiní vzdělaní lidé, kterým není lhostejná budoucnost země.“

Předseda hnutí PRO Zdraví a Sport Zdeněk Kubec vidí spolupráci také optimisticky. Chce spojit filozofii svého hnutí a politické zkušenosti TOP 09, které tato strana rozhodně má. „Naše hnutí je moderní, se zdravým životním stylem a souzní s programem TOP 09. Máme stejné vize, podobný náhled na životní styl, a to nás přesvědčilo ke vzájemné spolupráci,“ uvádí předseda hnutí Zdeněk Kubec.

„Nyní můžeme začít pracovat na společném programu. Měl by stát na reálných základech a neměl by zavírat oči před každodenními problémy obyvatel našeho města, kterých je příliš. Chceme vést kampaň pozitivním směrem,“ dodal Martin Fišer, předseda regionální TOP 09.

Ústí nad Labem, 13. dubna 2018                                           Radka Ostřížová, krajská manažerka Ústeckého kraje

Kontakty:
Radka Ostřížová, tel.: 734 441 761, E-mail: radka.ostrizova@top09.cz