V Ústeckém kraji se volí nová regionální vedení

17. 2. 2017

Jak vyplývá ze stanov strany TOP 09, je nutné každé dva roky na všech úrovních od místních organizací až po krajskou organizaci, zvolit jejich nové vedení. 

Právě probíhají v Ústeckém kraji sněmy regionálních organizací. Tento kraj má sedm regionálních organizací, z nich čtyři mají pod sebou ještě místní organizace.

Region Děčín má tři místní organizace – Děčín, Varnsdorf a Rumburk. V Děčíně a Varnsdorfu místní sněmy již proběhly 13. ledna, v Rumburku se konal místní sněm konat 10. února a regionální sněm proběhl 17. února.

Region Chomutov má jednu místní organizaci, a to se stejným názvem jako regionální, tedy Chomutov. Zde proběhnou oba sněmy po sobě, a to v termínu 13. března.

Region Litoměřice je bez místních organizací, tam se chystá sněm na 22. února.

Region Louny má tři místní organizace – Louny, Podbořany a Žatec. Místní sněmy proběhly v organizaci Žatec, zde byl 20.ledna, v Podbořanech 14. ledna a v Lounech  5.února. Následně hned po ukončení se konal Regionální sněm Louny.  

Region Most má jednu místní organizaci Most. Zde se sněmy místní i regionální organizace uskuteční v jednom dni - 20. února.

Region Teplice je bez místních organizací a sněm proběhl ve čtvrtek 2. února.

Region Ústí nad Labem je též bez místních organizací a sněm připravili na 7. února.

Vyvrcholením regionálních sněmů bude Krajský sněm, který se uskuteční 8. dubna v Teplicích

O výsledcích ze sněmů vás budeme informovat.

Radka Ostřížová, krajská manažerka Ústeckého kraje

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme