S kandidátními listinami v Ústeckém kraji finišujeme

20. 7. 2018

Před blížícím se termínem 31. července, do kdy musí být podány všechny kandidátní listiny, je již zřejmé, kde bude TOP 09 podávat kandidátky.

V Děčíně se podařilo TOP 09 vyjednat koaliční partnerství s KDU-ČSL a společně jdou do voleb s názvem Změna pro Děčín. V okrese Děčín jde TOP 09 společně s nezávilými kandidáty ještě v obci Mikulášovice pod názvem Mikulášovice 2018 a ve Varnsdorfu podpořila TOP 09 hnutí HNHRM (HNUTÍ NEZÁVISLÝCH ZA HARMONICKÝ ROZVOJ OBCÍ  A MĚST).

V Chomutově TOP 09 podporuje kandidátní listinu PRO Chomutov, ve které se sdružili Česká pirátská strana, JsmePRO!, KDU-ČSL, Starostové a Nezávislí, Strana Zelených , TOP 09 a nezávislí kandidáti.

V okrese LItoměřice se podařilo sestavit kandidátní listiny v Lovosicích, tam jde TOP 09 společně s hnutím Starostové a Nezávislí pod názvem Demokratický blok - TOP 09 a Starostové a nezávislí, V Litoměřcích se postavila kandidátka s názvem TOP 09 a nezávislí kandidáti, v Roudnici nad Labem jde TOP 09 také společně s nezávislými kandidáti pod názvem Akce R a v Mšených Lázních Pro naše zdraví - TOP09 a nezávislí.

V okrese Louny se budou podávat kandidátní listiny v Lounech, tam půjde TOP 09 společně s hnutím Pro Zdraví a Sport pod názvem Pro Lepší Louny, v Žatci se podává kandidátní listina s názvem Žatec srdce regionu, kde jde s TOP do voleb s KDU-ČSL. TOP 09 sestavila kandidátní listiny s nezávislými kandidáty v Kryrech pod názvem Moje Kryry a v Očihově Za Očihov a Očihovec. Ještě se pracuje na konečné verzi v Podbořanech, k té nejsou zatím přesné informace.

V Mostě je rozpracovaná kandidátka TOP 09, která bude podpořena nezávislými kandidáty. Název zatím není znám.

V okrese Teplice mají sestavenou kandidátku ve městě Bílina, tam jde TOP 09 s nezávislými kandidáty pod názvem Moje Bílina a stejně tak jde TOP 09 v Duchcově, zde buou mít název Žijeme Duchcovem - nezávislí kandidáti a TOP 09. V Teplicích TOP 09 podporuje kandidátní listinu kvalitními kandidáty Volbu pro Teplice, kde se spojili KDU-ČSL, Strana Zelených, TOP 09 a nezávislí kandidáti.

V okrese Ústí nad Labem se po původním jednáním s hnutím Pro Zdraví a Sport začalo nově vyjednávat s KDU-ČSL a s hnutím Sarostové a Nezávislí, zde půjdou společně kandidovat na Magistrát města Ústí nad Labem. Na poslední chvíli se bude TOP 09 snažit sestavit kandidátní listinu na obvodě Severní Terasa společně s nezávislými kandidáty. Vzhledem k termínu vyjednávání nejsou známy bližší informace. V okrese Ústí n. L. se podařilo ještě sestavit kandidátku ve městě Chlumec, kde jde TOP 09 spolu s nezávislými kandidáty pod názvem HORKA. TOP 09 ještě podává kandidátní listinu v obci Přestanov, kde navrhuje nezávislé kandidáty pod názvem Volba pro Přestanov

Zde se budou postupně zobrazovat finální verze kandidátních listin, které budou k zveřejnění.

Děkujeme všem kandidátům za jejich odhodlání a chuť kandidovat a lírům za práci, kterou mají s vyjednáváním. Přejeme všem hodně zdaru.

Radka Ostřížová, krajská manažerka Ústeckého kraje