Jedeme v tom s Karlem, i na Stodolní

14. 5. 2010 | 00:00

Ve čtvrtek 13.5. mám tu čest doprovázet předsedu strany pana Karla Schwarzenberga na návštěvu Ostravy. Už během cesty Pendolinem z Prahy má kdokoliv z cestujících možnost si k němu přisednout a pohovořit.

 Stejná příležitost čeká ve čtvrtek večer návštěvníky barů a hospod na Stodolní. V pátek 14.5. se Karel Schwarzenberg zúčastní konference „Pavel Tigrid a Radio Svobodná Evropa", která se za účasti renomovaných osobností tohoto radia i českého disentu bude konat v aule VŠB v Ostravě - Porubě. Odhalením sochy Pavla Tigrida před ostravským gymnasiem nesoucím jeho jméno vyvrcholí dnešní vzpomínka na tuto významnou a nezapomenutelnou osobnost české žurnalistiky a kultury.

Návštěva Karla Schwarzenberga v Ostravě vyvrcholí setkáním a obědem s lidmi, kterým naši občané věří nejvíce - se starosty obcí a měst našeho kraje, z nichž celá řada jsou členy hnutí Starostové a nezávislí, které je strategickým partnerem TOP 09 v nadcházejících volbách.

 Vážení přátelé, volební kampaň v naší zemi opravdu vrcholí. Dovolte mi proto, abych vás pozval na televizní debatu „Otázky V.Moravce speciál  " vysílanou z  Moravskoslezského kraje a debatu v Českém rozhlase Ostrava moderovanou M.Veselovským.

Více informacínajdete na mém webu www.pavolluksa.cz.

Předností naší kampaně je slušnost a věcnost i v těchto a nejbližších dnech. A nezapomeňte - úsměvů není nikdydost - neusmát se za celý den na nikoho je zločin.

Pavol Lukša

místopředseda TOP 09

lídr kandidátky v Moravskoslezském kraji 

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme