TOP 09 má dalšího kandidáta do Senátu

24. 7. 2018

Tentokrát se pro kandidaturu pro senátní obvod 74- Karviná rozhodl komunální politik z města Rychvald Ing. Ladislav Sitko. Kandidát do Senátu L. Sitko není v politice nováčkem. V minulosti zastával funkci místostarosty města Rychvald, nyní zastává funkci radního a je předsedou finančního výboru.

Před svým nástupem do komunální politiky pracoval v různých manažerských postech, nejdříve v ŽDB Bohumín, pak ve společnosti Bonatrans Group a.s. Má proto dlouhodobé praktické zkušenosti v oblasti řízení, a to jak ekonomiky, tak i lidských zdrojů. "Chci především využít své dlouholeté zkušenosti jak z praxe, tak i z komunální politiky a následně je promítnout do práce v Senátu," řekl L. Sitko a dodal, co by rád jako senátor zlepšil, "jedná se zejména o prosperitu a důstojný život občanů všech věkových kategorií v našich městech a obcích." 

Kandidát L. Sitko cestu spatřuje v růstu a další podpoře vzdělanosti, rozšiřování volnočasových aktivit občanů, snížení a zjednodušení administrativy pro drobné podnikatelé a vytváření příznivých podmínek pro vstupování investorů do tohoto regionu.

Chce se rovněž zaměřit na hospodárnost, efektivitu a účelnost vynakládaných finančních prostředků zejména v oblasti sociálních dávek. Dále preferuje vyrovnané hospodaření na všech úrovních, srozumitelnost a přístupnost veřejné správy.

Marcela Masná - krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj

e-mail: marcela.masna@top09.cz

tel: 737 209 730

Štítky
Osobnosti: Ladislav Sitko
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme