Senátor Pavera otevřel kancelář, lidem v ní poskytne bezplatné právní poradenství

11. 12. 2018

Nově zvolený senátor Herbert Pavera otevřel v Opavě na Dolním náměstí veřejnosti svoji regionální kancelář. Kromě možnosti sjednat si se senátorem schůzku bude lidem poskytovat bezplatné právní poradenství. Chce tak přispět k informovanosti o práci v Senátu i pomáhat lidem řešit jejich každodenní problémy.

 „V nejbližší době bude v mé kanceláři k dispozici bezplatné právní poradenství, které by mělo pomoci řešit lidem některé nesnadné problémy, se kterými by si sami neporadili či na jejich řešení neměli finance,“ představuje neobvyklou službu své kanceláře senátor Herbert Pavera.

S nově zvoleným senátorem přišli debatovat o roli Senátu i zastupování regionu na celostátní úrovni představitelé státních institucí a významných organizací jako například Zdeněk Šiška ze Státního pozemkového úřadu, Lumír Juroš za Agrární komoru či významní regionální podnikatelé.

 „Spousta lidí považuje Senát za zbytečnou instituci, přitom plní opravdu důležité úkoly. Přesvědčil jsem se o tom hned při minulé schůzi pléna. Rád bych navázal na práci svého předchůdce a svůj mandát vykonával opravdu svědomitě a lidem dokázal, že i politika se dá dělat slušně a poctivě,“ řekl při otevření kanceláře nově zvolený senátor a starosta Bolatic Herbert Pavera.

 Otevření kanceláře se také zúčastnili podporovatelé z kampaně, jak z řad sportovců, které zastupoval známý fotbalista Zdeněk Pospěch či například členové koalice „Společně pro Opavsko,“ za kterou Herbert Pavera kandidoval do Senátu. Předseda oblastního sdružení ODS Radek Kaňa a místopředseda Soukromníků Petr Thaisz, kteří s ním debatovali o budoucnosti pravice.

 „Jsem rád, že se otevření kanceláře zúčastnili i zástupci stran koalice, za kterou jsem byl zvolen. Je to důkaz, že naše koalice nebylo spojení jen pro volby, ale budeme i nadále spolupracovat na rozvoji našeho regionu,“ uzavírá Herbert Pavera.

 Na závěr kanceláři i práci senátora požehnal opavský děkan Jan Czudek. Kancelář Herberta Pavery mohou lidé najít na Dolním náměstí 17/9 v Opavě, kde je možné po předchozí domluvě s regionálním asistentem sjednat se senátorem setkání nebo požádat o právní poradenství.

 

Kontakt

Adam Kubný

asistent senátora Herberta Pavery

adam@herbertpavera.cz

+420 775 585 831

Marcela Masná, krasjká manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj

e-mail: marcela.masna@top09.cz

tel: +420 737 209 730

Štítky
Osobnosti: Herbert Pavera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme