Pavera: Za náš program ručíme vlastními příběhy

17. 10. 2017

Více než dvacítka výjezdů za voliči do měst a obcí Moravskoslezského kraje, celkem 25 koncertů s písněmi Karla Kryla, 3 výšlapy do beskydských kopců a 1 setkání u mše svaté. Tak doposud vypadala kontaktní kampaň, kterou povedou až do posledního dne před volbami kandidáti TOP 09 v regionu.

Velká skupina lidí stále neví, koho vlastně volit. Nevědí, komu mohou věřit, protože letos jsou více než jindy vystaveni kampani řady populistů a extrémistů,“ říká poslanec a lídr moravskoslezské kandidátky TOP 09 Herbert Pavera. „Jako volební lídr TOP 09 v Moravskoslezském kraji chci proti tomu nabídnout bezmála dvacet let své práce pro veřejnost: jako dlouholetý starosta obce Bolatice, předseda Sdružení obcí Hlučínska i jako poslanec. Celou tu dobu je můj život a moje práce pod veřejnou kontrolou, lidé mi mohou věřit a spolehnout se.“

I další kandidáti TOP 09 nabízí voličům nejen kvalitní volební program, ale i další osobní příslib poctivého přístupu k práci a odhodlání neuhnout před problémy v zásadních otázkách. „Na naší kandidátce voliči najdou odborníky, kteří své práci rozumí a dělají ji poctivě.  Vysokoškolské pedagogy, lékaře, starosty, zemědělce, řidiče – i mladého studenta, odhodlaného měnit věci k lepšímu navzdory svému fyzickému postižení. Jejich přístup k práci i k životu je zárukou, že stejně dobře budou zastupovat i jejich zájmy,“ slibuje lídr TOP 09 a starosta obce Herbert Pavera.

„Mnoho lidí trápí narůstající byrokracie, přehnané kontroly živnostníků, podpora udavačství, i orientace některých politiků na Východ. Proto je pro ně TOP 09 přirozenou volbou. V diskusích v kontaktní kampani jsme s lidmi nacházeli společnou řeč i v potřebě změn ve školství a vyšších příjmech domácností,“ dodal Herbert Pavera, který v té souvislosti voličům připomínal návrh TOP 09 snížit odvody na sociální pojištění o 8 procent.

Kontaktní kampaň v doprovodu písničkáře Ziggyho pokračuje také dnes na několika místech kraje. Podrobnosti najdete v našem kalendáři akcí.

Marcela Masná – krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj, asistentka poslance H. Pavery

Kontakty:

Marcela Masná, 00420/737209730, marcela.masna@top09.cz

Herbert Pavera, starosta@bolatice.cz, facebook.com/HerbertPavera, twitter.com/HerbertPavera