Pavera: Opavsko se představí v poslanecké sněmovně

25. 5. 2017
V pondělí 29. května bude v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR slavnostně zahájena výstava Opavské Slezsko. K vidění tu zůstane do 9. června.

Opava a její okolí se budou téměř dva týdny prezentovat v Praze. V loňském roce proběhla v poslanecké sněmovně výstava Hlučínsko, a neboť měla podle předsedy Sdružení obcí Hlučínska Herberta Pavery úspěch, rozhodlo se letos prezentovat obdobně celé Opavské Slezsko. Výstava bude slavnostně zahájena 29. května v 16.30 hodin. „Město Opava, Hlučínsko, sdružení obcí Matice Slezská, Hvozdnice, Opavsko a Moravice tam představí své zajímavosti a tradice, a to s cílem přilákat do Opavského Slezska nové návštěvníky,“ shrnuje Pavera.

Zdroj:REGION OPAVSKODatum vydání:23.5.2017 Rubrika / pořad:ZpravodajstvíStrana / zpráva02Autor:(niki)

Osobnosti:
Herbert Pavera