H. Pavera: Postupuje do druhého kola. Moc Vám všem děkuji!

8. 10. 2018

Přátelé,

ještě teď hledám ta správná slova, kterými bych vyjádřil tu neuvěřitelnou vděčnost za Vaši podporu. Nejen za Vaše hlasy, ale za to, co jste pro mou kampaň udělali. Vaše slova, Vaše SMS, e-maily - to byla ta klíčová součást kampaně. A jak víte, až tento pátek a sobotu se definitivně rozhodne o vítězi voleb. To důležité je tedy před námi.

Cítím zároveň odpovědnost. Závazek, který přede mnou stojí. První kolo nám přineslo nejvíc hlasů za všechny volby, které se u nás do Senátu konaly. A to je jasný vzkaz, že lidi na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku chtějí slušnou politiku. Politiku, která je postavená na schopnosti mluvit a domluvit se. Vím, že to nebude jednoduchý úkol. Ale budu se chovat tak, jak se už třicet let ve veřejné službě chovám.

Co nás čeká?

  1. Záludné je, že žádné volební lístky doma nenajdete, přesto volby budou (lístky se vyzvedávají ve volebních místnostech). Je na nás, abychom tuhle informaci předali maximálnímu počtu lidí - použijte prosím e-maily, facebook, SMS, ale hlavně své blízké, prosím snažně, obvolejte.

  2. Ve čtvrtek Vám v kampani naposledy doručím svůj mail k přeposlání. Věřím, že kampaň bude stejně korektní jako dosud a že voliči KDU-ČSL, nezávislých i Pirátů podpoří právě moji maličkost. Pokud někoho takového znáte, požádejte ho mým jménem o jeho hlas.

  3. Nejbližší prostor, který máme, je ten v mobilním telefonu. Pošleme ve čtvrtek a v pátek SMS s připomenutím 2. kola volby. Stále platí, že Vaše číslo, stejně jako kontakty, se mnou můžete sdílet prostřednictvím tohoto dotazníku nebo mi napište na můj email herbert@herbertpavera.cz.

 

Přátelé, v pátek 12.10. a sobotu 13.10. se ve DRUHÉM KOLE voleb rozhodnete, kdo bude naším senátorem. Prosím  nenechte o tom rozhodnout jiné. 

Předem děkuji.

Herbert Pavera
Váš kandidát do Senátu

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme