Gazda: Smart city a výstavba bytů je prioritou pro Nový Jičín

27. 11. 2018

V Novém Jičíně minulý týden proběhlo ustavující zasedání Zastupitelstva města, které zvolilo do funkce radního Martina Gazdu – softwarového inženýra a hudebníka. V následujícím volebním období bude v radě spolu s členy koalice ANO, Strana Zelených s podporou TOP 09, SNK-ED a STAN, ODS, KDU-ČSL. Tato koalice má krásnou většinu sedmnácti z devětadvaceti zastupitelů.

 „Jako nováček v Radě a Zastupitelstvu, cítím zodpovědnost a tradici těchto funkcí a budu je vykonávat s veškerým respektem,“ řekl Martin Gazda a dodal „Za tuto možnost vděčím především Daliboru Dejmkovi (SZ), který se vzdal svého zastupitelského mandátu v můj prospěch, skončil jsem jako první náhradník.“

 Celá koaliční kampaň před volbami byla vedena v pozitivním duchu, podařilo se sestavit silnou kandidátku z Novojičínských osobností a hlavně rozsáhlý a propracovaný program. „Prosazování programu považuji za svoji prioritu, ať už se bude jednat o dokončení rozestavěného Kulturního domu, zavádění chytrých technologií do chodu města – Smart City nebo podporu nové bytové výstavby," vyzdvihl radní Martin Gazda.

Marcela Masná

krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezského kraje

marcela.masna@top09.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme