Návštěva farmářských trhů a fotbalového utkání

21. 9. 2014

V sobotu 20. 9. 2014 v Palkovicích proběhlo slavnostní zahájení výstavy ovoce a zeleniny, kterého se zúčastnil i kandidát Slavomír Bača a jeho volební tým. Slavomír Bača na začátku výstavy přivítal hosty z okolních měst a vesnic a pak si osobně prohlédl nádhernou výstavu výpěstků místních, ale i okolních zahrádkářů. Pan Bača si vyměnil pozdravy s předsedou zahrádkářů Ing. Františkem Hruškou a diskutoval s ním o pěstování kvalitních a zdravých zahrádkářských produktů. Toto příjemné setkání následně vyvrcholilo degustací domácích ovocných šťáv a moštů.

Z výstavy se Slavomír Bača společně s volebním týmem vydal podpořit mladé fotbalisty do nedalekých Fryčovic. Kluci, které Slavomír Bača učil od jejich šesti let fotbalovým základům, ten den zvítězili 5 : 1. Tímto výkonem udělali radost nejenom panu Bačovi, ale i všem domácím fanouškům. Potleskem však volební tým ocenil i výkon soupeře z SK Slávie Třebovice.

Během odpoledních hodin jsme navštívili opět výstavu ovoce a zeleniny, která se tentokrát konala ve Frýdlantu nad Ostravicí. Celá výstava byla opět nádhernou ukázkou výpěstků a vazeb nejrůznějších květin. Je skvělé, když se umí ocenit náročná lidská starost a práce o svoji úrodu. 

Závěr prosluněné soboty patřil koncertu Turbo v malé obci na Myslíku. Výtečnou atmosféru koncertu s počtem nejméně pěti set hostů si užil i celý volební tým TOP 09 s přípitkem kvalitního burčáku!

Fotografie z výstavy naleznete zde a z fotbalového utkání zde.

Markéta Myšinská

Fotografie z akce naleznete zde

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme