Expedice nEUhneme v Moravskoslezském kraji

18. 6. 2017

Dovolte mi pozvat Vás na neformální setkání politiků TOP 09 s občany v hospodě U Mrzouta  - Hlavní 220, Neplachovice, kterou provozuje Rostislav Oboňa, podnikatel i populární youtuber Starý mrzout. V pondělí 19. června 2017 v 17 hodin zde vyvrcholí moravskoslezská část Expedice nEUhneme.

Pod tímto heslem představitelé TOP 09 po celé republice diskutují s voliči o svém volebním programu a o tom, co občany trápí. Lídra moravskoslezské krajské kandidátky Herberta Paveru v pondělí podpoří předseda TOP 09 Miroslav Kalousek a poslanec Evropského parlamentu Luděk Niedermayer. 

V průběhu dne politici navštíví i několik dalších zajímavých míst kraje. Nejprve navštívíme Dolní oblasti Vítkovic, kde vystoupíme na Bolt Tower a podíváme se do vědeckého centra Dolních Vítkovic. Poté se setkáme se zástupci obecně prospěšné společnosti Moment ČR v Ostravě, která se poskytuje pomoc lidem a rodinám s postižením, dále se zabývá projekty jako "Kola pro Afriku" nebo otevřeli obchod pro Mobilní hospic Ondrášek.

V průběhu své návštěvy se zastaví v Hlučíně  a poukážu na problém nedořešené přeložky I/56. Na své cestě se setkají i s podnikateli našeho regionu, a to panem Klemensem z Dolního Benešova, který provozuje masné výrobky a zároveň je úspěšným chovatelem holubů. Dalším setkáním bude posezení u kávy v Kravařích s paní Jařabovou v její proslulé cukrárně.

Na závěr bude neformální setkání s občany v hospodě u Mrzouta v Neplachovicích, kde všechny srdečně zveme a budeme velice rádi, pokud s námi přijdete diskutovat.

Srdečně zve Herbert Pavera lídr kandidátky TOP 09 v Moravskoslezském kraji

 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme