LETNÍ SOUTĚŽ: Fajne to tu mame

27. 6. 2023

Vážení přátelé,

něco Vám dnes prozradím. Málokdo ví, že právě senátor z našeho kraje dojíždí do Prahy z největší dálky. Kam se hrabou senátoři z jižní Moravy nebo Ostravy, Opava je prostě nejdál. A já bych ji chtěl s Vaší pomocí lidem trochu přiblížit. Vyprávět příběh našeho regionu, aby pochopili, proč se sem vyplatí zajet a strávit tu čas. Proč to tu máme rádi.

Nepochybuji o tom, že každý z nás tu má svá oblíbená místa, kam se rád vrací a na která rád vzpomíná. Víte, místo se stává zajímavým, když má svůj příběh. Pro někoho je rozkvetlý strom v zámeckém parku, prostě jen krásný strom. Pozoruhodným se stane, když u něj vyprávíte svému vnoučkovi, že jste tady požádali svou budoucí ženu o ruku. Nebo že jste z něj před půl stoletím spadli a natrhli si kalhoty. 

Pošlete mi fotografii toho Vašeho speciálního místa (stačí fotka na mobil) a k tomu napište svůj osobní příběh či vzpomínku. Spolu dáme dohromady seriál, který bude radost číst. Nepochybuji, že najdeme místa, o kterých jsme neslyšeli a vznikne celá řada tipů na výlety.

A to nejlepší na konec. Dva autoři vyhrají víkendový wellness pobyt v našem nádherném regionu na začátku září. Každý pro dvě osoby. Jsme domluveni s krásnými hotely Belaria (1.-3. září) a Katerain (8.-10. září). Pravidla soutěže jsou úplně jednoduchá:

  1. Každý účastník se může zúčastnit soutěže o wellness pobyt pouze s jedním příběhem a tedy jedním místem.
  2. Soutěž probíhá od 15. června 2023 do 15. srpna 2023. EDIT: Soutěž byla prodloužena do 22. srpna 2023.
  3. Vylosování budou 2 výherci soutěže.
  4. Každý z vylosovaných výherců obdrží víkendový wellness pobyt na Opavsku pro dvě osoby. Pobyt zahrnuje ubytování na dvě noci s plnou penzí a vstup do wellness.
  5. Soutěžní příspěvky je možné zasílat elektronicky e-mailem na herbert@herbertpavera.cz s předmětem “Letní soutěž pro patrioty” nebo na adresu: Herbert Pavera, Senát Parlamentu České republiky, Valdštejnské náměstí 17/4, Praha 1, 118 01 na obálku nezapomeňte připsat “Letní soutěž pro patrioty”.
  6. Soutěžní příspěvek vždy musí obsahovat fotografii místa, příběh a Vaše kontaktní údaje (adresu, telefonní číslo a e-mail).
  7. Zasláním příspěvku souhlasíte s pravidly soutěže a také možností tento Váš příběh (bez celého jména soutěžícího) zveřejnit na webu a sociálních sítích. Váš e-mailový kontakt bude zařazen mezi odběratele mého senátního newsletteru, ze kterého se samozřejmě můžete odhlásit.

Budu se těšit na Vaše soutěžní příspěvky. A samozřejmě budu rád, když tuhle informaci předáte svým známým a přátelům.  

Herbert Pavera

Váš senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku

Štítky
Osobnosti: Herbert Pavera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme