Krajský sněm TOP 09 Moravskoslezského kraje 15.6.2013

15. 6. 2013

72-2-130615 s

Sněm TOP 09 Moravskoslezského kraje zvolil krajským předsedou Pavla Lukšu

V sobotu 15. června 2013 proběhl v Ostravě sněm TOP 09 Moravskoslezského kraje. Delegáti krajského sněmu zvolili svým předsedou opět starostu, poslance a dosavadního předsedu Pavla Lukšu. Krajskými místopředsedy se stali Václav Mores, Tomáš Velička a Lucie Krausová. V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Libor Madecki, Tomáš Papuga a Jiří Myšinský. Sněmu se zúčastnilo 54 delegátů. Hostem sněmu byl místopředseda TOP 09 Jaromír Drábek.

„V supervolebním roce 2014 čekají naši zemi volby parlamentní, komunální a volby do Evropského parlamentu. V parlamentních volbách nás čeká těžký úkol- obhájit pozici TOP 09 získanou v roce 2010, v komunálních volbách chceme dále rozšířit počty našich zastupitelů v zastupitelstvech obcí a měst kraje. Do evropských voleb chceme za TOP 09 postavit známou a konkurenceschopnou osobnost“, shrnul hlavní úkoly nový předseda krajské organizace TOP 09 Pavol Lukša.

Pavol Lukša

předseda TOP 09 v Moravskoslezském kraji