Komunisti si vzali prst a hned chtějí i hlavy

"Je čas rozvěšet pravičáky po městech republiky..."

27. 10. 2012

Asistent komunistického poslance a místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše soudruh Jaromír Petelík dle sdělovacích prostředků (blesk.cz, novinky.cz, idnes.cz) uveřejnil, asi v euforii z krajských voleb, na svém profilu ve Facebooku, že „Je čas rozvěšet pravičáky po městech republiky, vyvlastnit násilím všechny podnikatele, do desátého kolena zabavit majetky jejich rodinám.“

Soudruh Petelík se ovšem od tohoto výroku distancuje a uvádí, že není jeho původcem.

Nedávno jsme už tady měli podobný případ, kdy jistý favorit Věcí věřejných pan Bátora pomluvil na svém profilu ve Facebooku Karla Schwarzenberga a následně to svedl na někoho jiného.

Buď jde o okoukaný vtip nebo oba dva postižení pánové jsou totální internetoví analfabeti. U soudruha Petelíka tomu tak přece ale být nemůže, protože učení marx-leninismu, o než se soudruzi komunisté opírají, je přece dle klasiků marxismu "klíčem ke všemu".

Kdo si myslí, že komunistická  ideologie marx-leninismu je jen neškodným dováděním, ať si přečte komunistický manifest, kde je komunismus definovám. Jeho podstatou je vzít především úspěšnému nebo bohatému člověku jeho majetek, svobodu a nejlépe jej i zlikvidovat. Dokázal nám to největší vrah historie Stalin a u nás jeho učenlivý truhlář Gottwald, oba dva komunisté.

(zdroj http://zpravy.idnes.cz/kscm-facebook-veseni-pravicaku-dzv-/domaci.aspx?c=A121027_125613_domaci_hv)

Jaroslav Moureček, TOP 09 Ostrava - Jih