Komunisté mají v zásobě samé normalizační kádry

Další politik KSČM se špinavou minulostí

23. 3. 2013

Další exponent bývalé KSČ a husákovský vězeňský dozorce Josef Vondruška, který čelí u soudu obvinění, že za normalizace bil a týral vězně ve věznici v Minkovicích od počátku 70. let do roku 1990, se v úterý stane za svou stranu zastupitelem Libereckého kraje.

Tolik z aktuální tiskové zprávy.

Je vidět, že stávající KSČM si jen přidala k bývalé KSČ písmeno M. Staří zasloužilí soudruzi, kteří drželi u moci Husákův normalizační režim a schvalovali okupaci ruskými vojsky z roku 1968, mají v této straně své pozice jisté a navíc jsou na čelných místech kandidátek.

KSČM je s ostudou jedna ruka. To jí ale nevadí. Chová se jako kapři, kteří si rybník nevypustí. Dokud budou komunističtí voliči dávat KSČM hlasy, do té doby budou mít zasloužilí soudruzi hroší kůži a budou bažit po nejvyšších politických postech, ať je jejich minulost jakákoli. Na druhé straně dokud nelevicoví voliči nepochopí, že svou případnou absencí u voleb umožňují těmto soudruhům dosáhnout na vysněné posty, situace se zásadně nezmění. Ale protože jsou komunisté naštěstí tak hodně zahleděni do sebe, nepochopili, že svou touhou po moci na sebe upozornili, aniž by to chtěli. A lidé si všimli, kdo že jim to na krajích vládne a brání se.

Když už se tedy komunisté takto vybarvili, je třeba nezapomenout a hlavně nezapomenout příští rok u voleb. Jinak riskujeme, že se nám z hlubin totality vynoří další rudé kreatury diktující nám naše štěstí.

Jaroslav Moureček, TOP 09 Ostrava-Jih
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme