30 dnů k vítězství

Programová konference ODS a TOP 09

Ve středu 2.9. se v prostorách starých koupelen v Dolní oblasti Vítkovice uskutečnila programová konference koalice ODS s podporou TOP 09, na které byly představeny hlavní body programu, se kterým jdeme společně do krajských voleb v Moravskoslezském kraji.

Konference byla zahájena za účasti vedení obou stran - Markéty Pekarové Adamové, předsedkyně TOP 09, předsedy ODS Petra Fialy a krajských předsedů obou koaličních stran – Herberta Pavery (TOP 09) a Pavla Drobila (ODS).

Za TOP 09 v krajských volbách kandiduje Monika Klapková, ředitelka Mendelova gymnázia v Opavě a zastupitelka v Opavě, dále např. Pavel Tuleja, rektor Slezské univerzity v Opavě nebo senátor a starosta Bolatic, Herbert Pavera. Celá kandidátka naší koalice je uveřejněna na předvolebním webu https://www.modryplan.cz/kandidatka.

Na programové konferenci byl zveřejněn plán pro ještě lepší kraj, se kterým se můžete podrobněji seznámit na předvolebním webu https://www.modryplan.cz/

A jaké jsou základní body našeho programu?

Umíme!
Modrý plán pro každou obec!
562 projektů za 1,5 miliardy pro každou obec v kraji

Staráme se!
Řešíme podstatné, řešíme zdraví!
7 špičkových světových pracovišť v krajských nemocnicích

Plníme!
4 roky za námi, 4 roky před námi!
500 km opravených cest, 50 opravených mostů, 50 km optických kabelů, 15 nových vlaků, 55 000 hodin rodilých mluvčích a 10 000 nových řemeslníků

Nehazardujeme!
Kde je voda, tam je život!
Vodní nádrže s objemem nejméně 40 000 m3

Počítáme!
S Karvinou počítáme!
Posuneme každé krajské město v žebříčku kvality života nejméně o 10 míst dopředu. 

 

Markéta Čuříková

Krajská manažerka TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme