Znojmáci představili kandidátku a svoji vizi

1. 8. 2018

A je to venku! V kavárně Ochodního domu Dyje bylo oficiálně stvrzeno dne 22.6. 2018 koaliční partnerství znojemské TOP 09, Svobodných a nezávislých kandidátů. Slavnostního podepsání koaliční spolupráce se za přítomnosti médií zúčastnili i lídři vzniklého uskupení Ing. Pavel Kovařík a MUDr. Bert Bartas.

Nový subjekt sestavuje společnou kandidátku pro podzimní komunální volby pod názvem „ZNOJMÁCI, rozjedeme spolu Znojmo, které se stává volebním heslem a zároveň výzvou pro všechny Znojmáky, jak využít nedoceněný potenciál našeho města a nastartovat jeho rozvoj.

Jako lídra si Znojmáci vybrali znojemského rodáka, sociologa a podnikatele Ing. Pavla Kovaříka, kterého současná situace v našem městě nenechává chladným. Upozorňuje na nevyužitý potenciál města, odchody mladých lidí, chybějící perspektivu a pracovní příležitosti. ,,Jediné řešení je systematická práce s dlouhodobým přesahem.“ dodává lídr kandidátky Pavel Kovařík.

Mladý předseda znojemské TOP 09, Ondřej Rolník, si pochvaluje spolupráci s koaličním partnerem i složení vznikající kandidátky. Poukazuje přitom na novou energii, kterou přináší převážně nové tváře figurující na společné kandidátce, které nejsou většinou zatíženi předchozím politickým angažmá, ale disponují dostatečnými životními zkušenostmi, schopnostmi a entusiasmem.

Ve stejném duchu se vyjadřuje i MUDr. Bert Bartas: ,,Naše strany mají k sobě blízko, obě jsou pravicové a společně nám jde především o Znojmo.“

Za Znojmáky bude kandidovat:
Ing. Pavel Kovařík, sociolog a podnikatel
MUDr. Mgr. Bert Bartas, pediatr
Ondřej Rolník, student a projektový manažer
MUDr. Marcela Půčková, primářka rehabilitačního oddělení znojemské nemocnice
Ing. Pavel Švehla, programátor
Mgr. Jiří Padalík, středoškolský učitel
MUDr. Petr Půček, lékař

Propracovaný program s akčním plánem pro jeho okamžitou realizaci představí Znojmáci veřejnosti v rámci zahájení volební kampaně v horizontu příštího měsíce. Podrobnosti o cílech uskupení a přehled kandidátů najdete na našem webu.

Znojmaci.cz

Ve Znojmě 25. července 2018

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme