TOP průvod Brnem

Ulice města zaplnili mladí příznivci TOP 09

24. 5. 2010

V pondělí 24. 5. 2010 v podvečer se sešlo v Brně na ulici Česká „pod hodinami“ několik desítek mladých lidí na podporu TOP 09 a Anny Putnové, lídra Jihomoravského kraje.

Pod hodinami si Anna Putnová obula „skákací boty“, k jedničce kandidátky se další připojili a všichni vyšli na průvod Brnem. „Před několika měsíci jsem si dodala odvahu a boty obula poprvé. Jsem přesvědčena, že politika vyžaduje odvážné kroky, proto jsem se v těchto skákacích botách symbolicky prošla,“ prohlásila Anna Putnová. „Mám odvahu i chuť v politice prosazovat dobré věci,“ dodala Putnová.

Početná skupina mladých v čele s Annou Putnovou vykročili směrem k náměstí Svobody, přes hlavní nádraží až ke stánku TOP 09 na Malinovského náměstí. Během pochodu se rozdávali kolemjdoucím jízdenky TOP 09 do budoucnosti bez dluhů. Jízdenky jsou platné k 28. a 29. květnu k cestě do volební místnosti. „Jízdenka sice neplatí v brněnské MHD, ale k volbám s ní přijet se vyplatí určitě,“ řekla Anna Putnová.

V prostoru náměstí se účastníci průvodu na skákacích botách předvedli v improvizovaném exhibičním představení. Nakonec byli všichni občerstveni TOP nápojem.

Galerie