Kacer: Upevním pozici TOP 09 v Brně

14. 5. 2015

Navrátit důvěru v politické strany. Prosazovat a vyšperkovávat program TOP 09 v Brně. Využít odbornosti členů a podporovatelů TOP 09. Zapojit co nejvíce lidí do práce v brněnské TOP 09. Lépe komunikovat s veřejností a nabízet získané zkušenosti a znalosti občanům. Tyto úkoly si klade za cíl nově zvolený regionální výbor TOP 09 Brno-město, v čele se znovuzvoleným předsedou Jaroslavem Kacerem.  

‚‚Otevíráme TOP 09 v Brně novým lidem i novým nápadům. Chceme dát prostor lidem nebo studentům, kteří s TOP 09 sympatizují, a není jim osud Brna lhostejný. V současné společenské náladě mají však strach se stát členy. Třeba po čase změní názor či se stanou novými kandidáty v komunální politice a rozšíří tak již kvalitní tým TOP 09 v Brně. Potěšující je, že většina nájezdníků usilující o moc již opustila naše řady a přešla k jiným subjektům,‘‘ uvedl Jaroslav Kacer, předseda regionální organizace, člen ZMB a předseda Komise smart city RMB.

Regionální výbor se zaměří na zlepšení fungování a také zviditelnění TOP 09 v Brně. ‚‚Členům jsem nabídl pouze dřinu a pot, což však nemusí být vždy korunováno úspěchem. Současná situace je pro nás dobrou výzvou pro náš další rozvoj. Můžeme sem tam narážet hlavou do zdi, je ale dobré nerezignovat a stále hledat cestu. Nebudeme nabízet populistické a marketingové zkratky, ale budeme představovat cíle s obsahem a vizí do budoucnosti,‘‘ zdůraznil Kacer. Chce využít práce expertních komisí založených pod záštitou regionálního výboru či vytvořit poradenskou službu a help desk, který by sloužil občanům města. Cílem je využití odbornosti členů a podporovatelů, které TOP 09 v Brně má.

Regionální organizace TOP 09 Brno-město si své vedení zvolila 14. 5. 2015. Místopředsedy se stali Petr Kunc a Věra Soukalová. Sněmu se mimo jiné zúčastnil i předseda krajské organizace Jan Vitula, který upozornil na blížící se krajské volby a zdůraznil potřebu spolupráce s nově zvoleným vedením brněnské organizace TOP 09 při přípravě krajské kampaně.

Aktuální složení regionálního výboru naleznete zde.

 

Klára Pěknicová, krajská manažerka TOP 09

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme