Znojemská TOP 09 jde do voleb v koalici a chce rozjet Znojmo

22. 6. 2018

Znojemská TOP 09 se do podzimních komunálních voleb spojila se Svobodnými a vytvořila společnou kandidátku s názvem „Znojmáci, rozjedeme spolu Znojmo". Jako lídra si Znojmáci vybrali znojemského rodáka, sociologa a podnikatele Ing. Pavla Kovaříka. 

"Znojmo přešlapuje na místě, odchází nám mladí lidé, chybí tu perspektiva a pracovní příležitosti, což jsou hlavní problémy, které musíme neprodleně řešit," upozorňuje Kovařík a dodává, že "jediné řešení je systematická práce s dlouhodobým přesahem." Znojmáci proto chtějí využít nedoceněný potenciál města a nastartovat jeho budoucí rozvoj. Proto se prostřednictvím svého volebního hesla obrátili na všechny Znojmáky s výzvou "Pojďme spolu rozjet Znojmo". "Znojmo má jedinečnou polohu, zdravé životní prostředí a je obklopené přírodou, proto bychom z něj chtěli udělat dobrou adresu, místo pro spokojený rodinný život a současně město s perspektivou, které osloví aktivní a podnikavé lidi."

Mladý předseda znojemské TOP 09, Ondřej Rolník, si pochvaluje spolupráci s koaličním partnerem i složení vznikající kandidátky. "Spojení našich dvou stran symbolizuje vůli se dohodnout na důležitých věcech ve prospěch města. Hlavně se nám ale podařilo sestavit silnou kandidátku, na které jsou osobnosti s životními zkušenostmi a prokazatelnými výsledky." Rolník dále podtrhl, že jsou to všechno „lidé bez předchozího výrazného angažmá v politice, takže naše motto, že chceme přinést Znojmu novou energii, platí doslova."

Za Znojmáky bude kandidovat například primářka rehabilitačního oddělení znojemské nemocnice Marcela Půčková, oblíbený pedagog Jiří Padalík, pediatr Bert Bartas, podnikatel v optice Jaromír Frič, veterinář Maxim Bojko, fitness trenérka Andrea Jančíková nebo advokát a překladatel Jaroslav Surman. Ondřej Rolník studuje a momentálně pracuje jako projektový manažer. 

Propracovaný program s akčním plánem pro jeho okamžitou realizaci představí Znojmáci veřejnosti v rámci zahájení volební kampaně v horizontu příštího měsíce. Podrobnosti o cílech uskupení a přehled kandidátů najdete na webu www.znojmaci.cz.

 

 

Pavel kovařík, Znojmáci - rozjedeme spolu Znojmo

Ve Znojmě dne 22. června 2018

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme