Rom Kostřica je jihomoravským lídrem TOP 09 do sněmovny

26. 8. 2013

Jihomoravská TOP 09 vybrala lídra do podzimních mimořádných voleb do PS PČR. „Silnou kandidátní listinu TOP 09 v našem kraji povede prof. Rom Kostřica,“ sdělil Jan Vitula, krajský předseda jihomoravské TOP 09. „Rom Kostřica je významná osobnost Jihomoravského kraje, věřím, že pod jeho vedením získáme podporu více voličů než v minulých volbách,“ doplnil Vitula.

„Vážím si jednoznačné podpory krajského výboru, roli lídra přijímám s pokorou a s velkou vážností. Udělám maximum pro výsledek TOP 09 v Jihomoravském kraji,“ řekl ke kandidatuře Rom Kostřica. „Volební program není ještě uzavřen, ale usiluji o to, aby se v něm objevila významná podpora vzdělávání, vědy a výzkumu a s tím související podpora zaměstnanosti a konkurenceschopnosti. Obzvláště náš kraj má v této oblasti obrovský potenciál,“ uvedl Kostřica.

Lídra a celou kandidátní listinu TOP 09 Jihomoravského kraje schválí s konečnou platností výkonný výbor TOP 09 ve čtvrtek 5. září 2013.

Prof. MUDr. Rom Kostřica, CSc. se narodil 13.3.1949, žije v Brně. Je ženatý a má dvě děti. Je poslanec, přednosta Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku FN u sv. Anny v Brně, profesor Masarykovy univerzity, místopředseda České lékařské společnosti otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku.

Petr Štědronský, krajský manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme