Richard Macků (TOP 09) je novým zastupitelem ve Strážnici

25. 2. 2020

Ve Strážnici na Hodonínsku došlo k výměně na postu zastupitele. Za Piráta Radka Holomčíka, který je zároveň i poslancem, nastoupil člen TOP 09 a lídr kandidátky Strážnice srdcem, Richard Macků.

Holomčík se postu zastupitele vzdal ve prospěch Richarda Macků, kterého si cení jako aktivního člena kontrolního výboru. 

"Přijímám rozhodnutí Radka tak, jak své důvody uvedl a rozumím jim. Naše sdružení Strážnice srdcem bude i nadále pokračovat v úsilí, které jsme započali vstupem na strážnickou politickou scénu. O čemž svědčí i naše návštěva u starostky, kde jsme nejen projednali návrh na očekávanou změnu, ale zároveň předložili body, na kterých jsme se dohodli, že v letošním roce hodláme prosadit," uvedl nový strážnický zastupitel Richard Macků (TOP 09).

A co konkrétně chce ve Strážnici prosadit? "Provedení technologického auditu hospodaření města s energiemi a následných úsporných opatření, zavedení rozklikávacího rozpočtu města, vybudování bezbariérové sociální sprchy, vytvoření programu univerzity třetího věku a programu sociálně preventivních seminářů a odplastování městských akcí (tedy podporu opakovaně použitelných kelímků, apod.)," dodává Macků.

Andrea Lukáčová, krajská manažerka TOP 09 JMK

Ve Strážnici dne 25. února 2020

Štítky
Osobnosti: Richard Macků
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme