Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek dnes navštívil nemocnice v Blansku, Boskovicích a Letovicích

21. 3. 2022

Ministr zdravotnictví jednal s vedením nemocnic i měst, ve kterých nemocnice působí. Hlavními tématy byly aktuální situace a možná spolupráce Ministerstva zdravotnictví ČR na personálním zajištěním i dlouhodobém rozvoji nemocnic, zajišťujících péči pro desetitisíce občanů v Jihomoravském kraji.

 

Vlastimil Válek v rámci návštěvy nemocnic ocenil kvalitu péče i její dostupnost. Ministr zdravotnictví také poděkoval vedení nemocnic za skvělou práci, kterou z doby svého působení v nemocnicích v Blansku a Boskovicích osobně zná. Personál odvádí profesionální práci a Ministerstvo zdravotnictví je připraveno být v nadcházejících výzvách všem třem nemocnicím maximální oporou.

 

„Nemocnice v Blansku, Boskovicích i Letovicích poskytující kvalitní péči svým pacientům a jsou silnou oporou systému zdravotní péče v celém regionu. Je mi ctí, že jsem se s jejich vedením dnes mohl potkat a probrat, s čím jim můžu být z pozice ministra zdravotnictví nápomocen.“ dodal ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. 

 Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek na návštěvě nemocnic na Blanensku

Ministr zdravotnictví rovněž v nemocnici Blansko předal děkovný dopis tamní emeritní zdravotní sestře Libušce Kuncové, které poděkoval za obětavou celoživotní péči pro pacienty. Vyjádřil tím hlubokou úctu k práci zdravotních sester a bratrů, bez nichž by lékaři nemohli odvádět kvalitní práci a všem patří velký dík.

Andrea Lukáčová, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Blansku dne 21. března 2022

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme