Hodonínskou TOP 09 nově vede Eliška Makuderová

4. 3. 2020

Regionální organizace TOP 09 na svém volebním sněmu vsadila na mladou ženu. Předsedkyní hodonínské TOP 09 se tak na následující dva roky stala studentka marketingu Eliška Makuderová (23).

Nová předsedkyně Eliška Makuderová pochází z Lužic. „Také proto, že pocházím z malé obce je mojí prioritou posílení členské základny a příznivců TOP 09 zejména v menších obcích a městech, kde by TOP 09 mohla v budoucnu posílit v komunálních volbách,“ vysvětluje Eliška Makuderová, předsedkyně TOP 09 Hodonín.

Eliška Makuderová, vedle školy, pracuje pro mezinárodní společnost Thermo Fisher Scientific, která je světovým lídrem ve výrobě produktů pro vědu jako jsou například elektronové mikroskopy. Vede studentský program, ve kterém má na starost 80 studentů. Se studenty a mladými aktivně pracuje i v rámci mládežnické organizace TOP 09 TOP tým Jihomoravský kraj. „Spolupráce s mladými je i základním stavebním kamenem TOP 09, proto bych ji chtěla posílit i na Hodonínsku, kde máme aktuálně z řad mladých nové, aktivní členy,“ uzavírá Makuderová, předsedkyně TOP 09 Hodonín.

Andrea Lukáčová, krajská manažerka TOP 09 JMK

V hodoníne dne 4. března 2020

Štítky
Osobnosti: Eliška Makuderová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme