5. 3. 2021

Regionální organizace TOP 09 Brno-město si zvolila nové vedení. Předsedou se stal IT vývojář a člen bohunické místní organizace Tomáš Aberl (32). Ve volbě získal podporu většiny delegátů.

„Důvěry, které se mi od delegátů dostalo, si obrovsky vážím. Mým cílem je ukázat TOP 09 v Brně v jiném světle a stavět na jiných základech, než tomu bylo doposud – TOP 09 i v Brně totiž patří v politickém spektru napravo. Máme jak řadu šikovných odborníků, tak spoustu dravého mládí, které umí vidět svět moderněji. Jako předseda chci ukázat našim voličům, že „Topka“ je jednoduše ta správná volba - pravicová strana, která uvěřitelně myslí na budoucnost, nezatížená kauzami minulosti a jasně stojící na pevných základech,“ říká Tomáš Aberl, nově zvolený předseda TOP 09 Brno.

Místopředsedy regionální organizace byli zvoleni Anna Putnová (vysokoškolská pedagožka a bývalá poslankyně) a Jindřich Cinka (majitel brněnské čajovny), který říká: „Současnou krizi musíme uchopit jako příležitost pro modernizaci města a jeho správy. Brno má všechny předpoklady stát se moderním evropským městem, ve kterém je radost žít.“

Andrea Lukáčová, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Brně dne 5. března 2021

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme