Válek: V těchto volbách jde o všechno. Máme už jen pár hodin na změnu.

7. 10. 2021

Osm let jsme čekali až nám „bude líp“ a místo toho přišla Babišova drahota. Doslova na každém kilometru se na vlastní kůži přesvědčujeme, že dálnice a silnice rozhodně lepší nejsou a věčným rozhazováním ze státní kasy směřujeme nezadržitelně k bankrotu.

V době pandemie se ministři zdravotnictví točili jako apoštolové na pražském Orloji a premiér jen dokola ukazoval, jak bídným manažerem v krizi je. Pandemie nás zbytečně stála mnoho životů a dlouhodobých následků, včetně těch finančních. Na druhé straně ale premiér této země dostává peníze na fungování svých firem od státu a vesele nakupuje nemovitosti ve Francii. Řekněme už konečně: „DOST!“.

Jste zásadně proti tomu, aby naše země skončila zadlužená, rozvrácená a izolovaná od Západu? Je čas spojit síly, zkušenosti a společné hodnoty. Je čas spojit rozdělenou zemi. Je čas na skutečnou politickou vizi.

Neváhejte a přijďte už dnes nebo zítra k volbám a využijte možnost mít konečně premiéra, za kterého se nebudeme moci stydět i vládu sestavenou ze skutečných odborníků, nikoli „zaměstnanců jedné firmy“.

SPOLU dáme Česko dohromady!

Prof. MUDr. Vlastimil Válek, kandidát SPOLU koalice č. 3, lékař-radiolog, poslanec

V Brně dne ý. října 2021

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme