12. 10. 2020

Milí voliči,

několik týdnů jste tu se mnou prožívali mou volební kampaň. Věnovali jste ji svůj čas stejně jako teď, když čtete tento text. Někteří z Vás mi dokonce věnovali i svůj hlas. Všem Vám patří velký dík, protože díky Vám jsem senátní volby vyhrál. Pro mě osobně to je velký závazek, abyste nikdy nelitovali své volby a abych byl dobrý senátorem pro všechny lidi z našeho regionu. 

S velkou pokorou chci vzkázat všem voličům jiných kandidátů, že jsem společný senátor pro každého z Vás. Hned po svém zvolení jsem na svém webu otevřel možnost přihlásit se ke zprávám přímo ode mě. Chci s Vámi komunikovat napřímo a potřebuju jediné - Vaše e-maily. Formulář najdete na www.tomastretina.cz nebo mi rovnou napište na info@tomastretina.cz.   Moje první prosba jako senátora směřuje na každého z Vás - buďte na sebe opatrní.  Přeplněné nemocnice je to, co nám hrozí a co nikdo nechce. Musíme teď omezit šíření viru. To je naše nejbližší mise. Chovejte se prosím odpovědně ke svému okolí.

V nejbližší době se ve zprávách ode mě dozvíte o  obchvatu okolo Znojma, protože se chystám na tamější radnici. Jak jsem slíbil, podpořím zákon o odškodnění firem a začnu se starat o návrh stavebního zákona.

Buďte zdraví

T/3

Tomáš Třetina, zvolený senátor za Znojemsko

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme