Švec: S bramborovou medailí se rozhodně nespokojíme

6. 9. 2016

Čtvrté místo ve volbách do zastupitelstev krajů přisoudil naší koalici PRO JIŽNÍ ČECHY aktuální výzkum volebního potenciálu agentur Median a STEM/MARK. Trend vzrůstající obliby potvrzuje i výzkum agentury Phoenix Reasearch.

 

Předvolební série debat lídrů krajských kandidátek se už v České televizi zabydlela. Lídr naší koalice PRO JIŽNÍ ČECHY Jiří Švec se s lídry dalších politických stran a hnutí v rámci Jihočeského kraje utká 27. září.

O výběru osmi „jedniček“ kandidátek rozhodl výsledek výzkumu aktuálního volebního potenciálu renomovaných agentur Median a STEM/MARK. Ten řadí naší koalici s potenciálem 18,5% na čtvrté místo za vítěznou ČSSD s potenciálem 30%, ANO 2011 s 29% a KSČM s 20%. Za zády tak naše koalice nechala pátou ODS s 18%.

 „Na bramborovou medaili v aktuálním klání o volební potenciál by v případě koalice, která vznikla teprve nedávno, sázel asi málokdo. Potvrzuje to ale, že jsme vykročili správným směrem a nabízíme voliči věrohodnou alternativu. Pod stupni vítězů ale zůstat nechceme!“ komentuje výsledky výzkumu náš lídr, starosta města Lišov Jiří Švec.

 Vzrůstající popularitu naší koalice potvrzuje i aktuální výzkum agentury Phoenix Research, který nám přisoudil 7,3% oproti červencovým 6,8%. 

Martin Volný

tiskový mluvčí koalice PRO JIŽNÍ ČECHY

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme