Pavel Klíma otevřel svou táborskou kancelář

22. 2. 2022

Včera odpoledne slavnostně otevřel svoji regionální kancelář v Táboře poslanec Parlamentu ČR a náměstek jihočeského hejtmana Pavel Klíma. Podpořit ho přišli např. starostka Malšic Miloslava Šebková, člen rady města Tábor Jíří Fišer a ředitel jihočeské záchranné služby Marek Slabý.

„Rád u mě v kanceláři přivítám každého, kdo o to bude mít zájem. Jako jediný táborský zástupce v Poslanecké sněmovně bych chtěl pomoci Táborákům s jejich problémy, pokud to bude v mých silách, ať už volili SPOLU nebo jakoukoliv jinou stranu,“ říká Pavel Klíma, který se tady chce potkávat nejen s voliči, ale dát prostor i táborským umělcům a neziskovým organizacím, kteří tu svou práci mohou prezentovat ve výloze. 

U příležitosti otevření své kanceláře představil priority, kterým se chce ve sněmovně věnovat a vizi práce v regionu. „Rád bych přenesl své několikaleté zkušenosti z ředitelny školy a řízení jihočeského školství do školského výboru sněmovny. Částečně se mi to od října již daří a myslím, že je to pro naše krajské školství prospěšné. Ale jsem si vědom, že jako poslanec hlasuji o všech zákonech, nejen těch školských. Proto mě zajímají jakékoliv vaše názory a problémy,“ dodává. 

Regionální kancelář Pavla Klímy najdete na adrese 9. května 1282/6. K dispozici bude táborský poslanec vždy po předchozí domluvě s jeho asistentkou na čísle 734 440 735 nebo emailu milena.kothbauerova@top09.cz.  

Milena Kothbauerová, krajská manažerka JHC

V Táboře, 22. 2. 2022

Galerie
Štítky
Osobnosti: Pavel Klíma
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme