Jihočeskou TOP 09 nově povede náměstek hejtmana Pavel Klíma

8. 6. 2021

Krajská organizace TOP 09 Jihočeský kraj si zvolila nové vedení. Povede ji náměstek hejtman pro školství a lídr TOP 09 do sněmovních voleb Pavel Klíma. 

„Chtěl bych poděkovat všem delegátům za jejich důvěru, je pro mě velkým závazkem. Především děkuji končícímu předsedovi Tomáši Bouzkovi, šest let vedl krajskou organizaci TOP 09, ne vždy to byly lehké časy. Před námi teď stojí důležitý úkol, a to zvítězit v nadcházejících parlamentních volbách. Věřím, že voliči naši pracovitost, zodpovědná řešení a schopnost spojovat pravici ocení,“ říká nový krajský předseda TOP 09 Pavel Klíma. „V příštím roce pro nás pak bude zásadní uspět v komunálních volbách a podílet se tak na zlepšování života v našich městech a obcích. Chtěl bych podpořit kolegy napříč krajem ve vyjednávání o potencionálních volebních koalicích, abychom navázali na spolupráci v rámci koalice SPOLU,“ dodává. 

Pavel Klíma ve funkci vystřídal dlouholetého krajského předsedu TOP 09 Tomáše Bouzka. „Po třech funkčních obdobích považuji za zdravé pozici krajského předsedy obměnit,“ uvedl náměstek českobudějovického primátora Tomáš Bouzek, který kandidoval na místopředsedu organizace. „Jsem přesvědčen, že Pavel Klíma je tou pravou osobou pro další vedení jihočeské TOP 09 a po podzimních volbách bude jako poslanec zastupovat zájmy Jihočechů v Poslanecké sněmovně,“ dodává nově zvolený místopředseda. Spolu s ním byla místopředsedkyní krajské organizace zvolena Petra Trambová, místostarostka Písku.

Milena Kothbauerová, krajská manažerka

České Budějovice, 8. 6. 2021

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme