Krajský sněm TOP 09 v Českých Budějovicích

26. 9. 2011

Dne 17. Září 2011 se konal v Českých Budějovicích krajský sněm TOP 09, kterého se zúčastnili i členové Regionální organizace TOP 09 okresu Strakonice.
Krajský sněm TOP 09 Jihočeského kraje zvolil na svém sobotním zasedání novým krajským předsedou poslance Zdeňka Bezecného.
Třemi místopředsedy byli zvoleni náměstek ministra zdravotnictví Vladimír Pavelka, starosta Holubova Jaroslav Franěk a místostarosta Veselí n. Lužnicí Václav Matějů.
V devítičlenném předsednictvu jsou zastoupeny  všechny okresní organizace jedním členem. Rovněž i mezi dalšími čtrnácti členy krajského výboru jsou všechny okresy rovnoměrně zastoupeny. Za náš okres jsou členy krajského výboru Marcela Chocholová a Ing. Tereza Švojgrová, členem krajské revizní komise byl zvolen Mgr. Cyril Dušek.
Sněmu se jako delegát zúčastnil první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek a jako hosté ministr a místopředseda TOP 09 Jaromír Drábek a místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek.
Nejbližším cílem nově zvoleného krajského výboru je připravit vyjednávací tým pro sestavení společné kandidátky s hnutím Starostové a nezávislí pro blížící se krajské volby a intenzivně začít pracovat na společném volebním programu.

Galerie