3. 4. 2013

Dne 26. 3. 2013 v 17:00 se v prostorách hotelu Zlatá Hvězda ve Vimperku konal místní sněm TOP 09 Vimperk. Účast byla téměř stoprocentní, dorazilo osm z devíti členů MO a jako host se přijel také podívat člen regionálního výboru TOP 09 Prachatice pan Jan Vozábal.
Pan Varaus, který je členem MO a zároveň předsedou RO,  hned v úvodu převzal slovo a de facto vedl celý sněm až do jeho konce. Kromě politických a hospodářských informací a probírání vnitřních záležitostí TOP 09 byli všichni podrobně seznámeni s novým členem panem  Mezerou.  Sněm zvolil staronového předsedu MO TOP 09 Vimperk pana Malíka a pana Müllera místopředsedou a také nominoval účastníky krajského sněmu TOP 09 konaný v Českých Budějovicích. Před závěrečnou diskuzí byli všichni členové pozváni na regionální sněm TOP 09, který se uskuteční 22. 4. 2013 v Prachaticích.
„Hodně mě povzbudila ta velká podpora Karla Schwarzenberga při prezidentských volbách“, zdůraznil pan Varaus při oznámení svého úmyslu znovu kandidovat na předsedu RO TOP 09 Prachatice i přesto, že byl rozhodnutý dále nepokračovat a dodal: „..už začíná přituhovat, jdeme do toho!“

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme