TOP 09 Písek podporuje rodiny s dětmi

26. 8. 2011

Zastupitel za TOP 09 MUDr. Rudolf Tyll úspěšně předložil do červnového zastupitelstva návrh, který uložil radě města zajistit pro školní rok 2011/2012 otevření nového oddělení v 16.mateřské škole- Logry  . Návrh  vycházel z iniciativy matek, kterým nebylo vyhověno v žádosti o umístění dětí do mateřských škol.

Tento problém se týkal píseckých i mimopíseckých matek. Řada z nich díky tomu čelila problémům s návratem do práce, a tak je přirozené, že hledali pomoc.

V 16. mateřské škole se nacházel nevyužitý  prostor, který po nenáročné rekonstrukci a vybavení nábytkem bude sloužit jako nové oddělení této mateřské školy pro 25 dětí předškolního věku.

Tímto návrhem TOP 09 Písek plní svůj předvolební program, kde bylo slíbeno: „Jsme pro otevřené zveřejňování volné kapacity školek a jeslí na internetu. V případě potřeby budeme prosazovat zvýšení kapacity předškolních zařízení formou efektivního využití současných prostor a jejich postupnou rekonstrukcí.“Tato situace nastala a TOP 09  na ni aktuálně svým návrhem zareagovala.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme