Nové vedení TOP 09 Písek

„Ze svého programu se pokusíme uplatnit co nejvíce,“ slibuje nově zvolený předseda písecké TOP 09 Josef Knot

26. 9. 2012

Volební sněm má za sebou písecká TOP 09. Do pozice předsedy místní organizace byl zvolen místostarosta Písku JUDr. Josef Knot. Spolu s ním ve vedení zasedne místopředseda Ing. Jiří Kuchař. Do výboru místní organizace pak vedle Josefa Knota a Jiřího Kuchaře byli zvoleni Ing. Petra Trambová, Radovan Polanský a MUDr. Rudolf Tyll.
Josef Knot jako předseda chce pokračovat v nastoupené linii. „Po komunálních volbách jsme dokázali takřka nemožné, se třemi zastupiteli jsme se dostali před necelým rokem do vedení města, získali jsme post neuvolněného místostarosty a k tomu dva radní. Díky tomu můžeme prosazovat naše programové zásady: i nadále přivádět do politiky osobnosti, které v civilním životě prokázaly profesní zdatnost ve svých oborech a které navíc nejsou na politice závislé; zasadit se o komunikativnější přístup radnice k občanům; učinit správu města transparentní a efektivní, pokud jde o veřejné zakázky, hospodaření městských organizací či stabilizaci oblasti kultury; místo spoléhání se na zafinancování investičních akcí z prostředků města, na které má negativní vliv pokračující trend nižšího výběru daní, usilujeme přivést do Písku soukromé investory, kteří by se mohli uplatnit například v případě projektu dokončení rekonstrukce Sladovny, i evropské prostředky ze současné výzvy, jako například na projekt cyklostezky, a připravit se v novém strategickém plánu i na nové rozpočtové období,“ vypočítává programové priority Josef Knot.
Sám za sebe připojuje i vlastní priority. „Chtěl bych, aby se nám podařilo vytvářet podmínky, vycházet vstříc aktivním lidem,  naslouchat jim, netvrdit, že věci nejdou, ale dělat vše pro to, aby se mohly dobré nápady realizovat,“ zdůrazňuje zásady, které ho přivedly do politiky.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme