Bouzek: Poselství lídra Společně pro Budějovice – Lidovci a TOP 09

1. 10. 2018

Vážení spoluobčané,

mé poselství jako lídra Společně pro Budějovice – Lidovci a TOP 09 je jednoduché: Přijďte k volbám 5. a 6. října!

Mnozí z nás cítíme zklamání z politické scény, nejen celostátní, ale i u nás v Budějovicích. To by ale nemělo být důvodem, proč nejít volit. Právě Vaším hlasem máte možnost situaci změnit. Pravidla obecních voleb nám umožňují vybírat nejen mezi politickými stranami, ale i přímo mezi osobnostmi, o kterých z vlastní zkušenosti víte, že jejich motivem je skutečný zájem o naše město, ne kšefty na radnici a v městských firmách.

Jsem přesvědčen, že Vám naše seskupení nabízí právě takové osobnosti. Společně pro Budějovice a pro Vás pracují nejen zástupci TOP 09 a KDU-ČSL, ale i spolek Domovina za živé město a řada nezávislých osobností, které znáte z veřejného dění. Všechny kandidáty Vám představujeme v tomto vydání volebních novin a podrobněji se s jejich motivy a cíli můžete seznámit na našich stránkách www.spolecneprocb.cz a facebooku.

Náš program je reálný, není populistický. Nechceme dále přešlapovat na místě, ale dotvářet s Vámi naše vize pro naše město a lidi, kteří v něm žijí, a tyto vize realizovat. Obě naše strany nepracují jen na úrovni místní, ale případné přesahy umí řešit i na úrovni celostátní. Otevřenost radnice vůči občanům není žádný bonus, je to samozřejmost. Na webových stránkách či facebooku Vám přinášíme naše příspěvky k tématům, které podle našich průzkumů nejvíce trápí lidi ve městě.

Vážení spoluobčané, budu rád, když věnujete Váš čas našemu programu a zvážíte podporu lidem, kteří jsou jeho nositeli. Pokud našemu seskupení Pro České Budějovice projevíte důvěru a dáte mu Váš hlas, budeme si jí vážit. Společně to zvládneme!

Tomáš Bouzek

lídr kandidátky Společně pro České Budějovice