Bouzek: Poselství lídra Společně pro Budějovice – Lidovci a TOP 09

1. 10. 2018

Vážení spoluobčané,

mé poselství jako lídra Společně pro Budějovice – Lidovci a TOP 09 je jednoduché: Přijďte k volbám 5. a 6. října!

Mnozí z nás cítíme zklamání z politické scény, nejen celostátní, ale i u nás v Budějovicích. To by ale nemělo být důvodem, proč nejít volit. Právě Vaším hlasem máte možnost situaci změnit. Pravidla obecních voleb nám umožňují vybírat nejen mezi politickými stranami, ale i přímo mezi osobnostmi, o kterých z vlastní zkušenosti víte, že jejich motivem je skutečný zájem o naše město, ne kšefty na radnici a v městských firmách.

Jsem přesvědčen, že Vám naše seskupení nabízí právě takové osobnosti. Společně pro Budějovice a pro Vás pracují nejen zástupci TOP 09 a KDU-ČSL, ale i spolek Domovina za živé město a řada nezávislých osobností, které znáte z veřejného dění. Všechny kandidáty Vám představujeme v tomto vydání volebních novin a podrobněji se s jejich motivy a cíli můžete seznámit na našich stránkách www.spolecneprocb.cz a facebooku.

Náš program je reálný, není populistický. Nechceme dále přešlapovat na místě, ale dotvářet s Vámi naše vize pro naše město a lidi, kteří v něm žijí, a tyto vize realizovat. Obě naše strany nepracují jen na úrovni místní, ale případné přesahy umí řešit i na úrovni celostátní. Otevřenost radnice vůči občanům není žádný bonus, je to samozřejmost. Na webových stránkách či facebooku Vám přinášíme naše příspěvky k tématům, které podle našich průzkumů nejvíce trápí lidi ve městě.

Vážení spoluobčané, budu rád, když věnujete Váš čas našemu programu a zvážíte podporu lidem, kteří jsou jeho nositeli. Pokud našemu seskupení Pro České Budějovice projevíte důvěru a dáte mu Váš hlas, budeme si jí vážit. Společně to zvládneme!

Tomáš Bouzek

lídr kandidátky Společně pro České Budějovice

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme