Rada Ústeckého kraje v Českém Švýcarsku

Rada Ústeckého kraje a všichni její členové vyjeli dnes společně do Českého Švýcarska, aby si prohlédli požárem zasažené území a vymysleli, jak by kromě ubytovacích voucherů mohli destinaci dále podpořit!

9. 11. 2022

Návštěvy se zúčastnil také náš poslanec a radní Ústeckého kraje Michal Kučera, který před dnešní navštěvou Českého Švýcarska řekl následující:

"Dnes jedu s hejtmanem a celou radou kraje do Českého Švýcarska. Kraj tam poslal miliony korun, chceme vědět a vidět, jak pomoc funguje a zda jí není potřeba zlepšit, změnit.

Mezní Louka je v oblasti, která byla letos postižena rozsáhlým požárem. Zajímá mě, jak funguje místní infrastruktura a distribuce slevových voucherů na ubytování a bezplatnou dopravu v této oblasti, na kterou náš kraj uvolnil 5 miliónů korun. Cílem této akce je návrat turistů do regionu Českého Švýcarska a podpora lokální ekonomiky během mimosezóny. Podrobnější informace najdete na webu https://pomahej.ceskesvycarsko.cz/

Chcete pomoci i Vy? Blíží se víkend, tak si naplánujte výlet do tohoto krásného koutu našeho kraje, je tu krásně a je obdivuhodné, jak se příroda z té pohromy dostává.”

rada Ústeckého kraje v Českém Švýcarskurada Ústeckého kraje v Českém Švýcarsku

Eliška Veselá
krajská manažerka

Štítky
Osobnosti: Michal Kučera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme