Volby Chomutov

Informace k opakujícím se komunálním volbám v Chomutově 2015

Volby v Chomutově se konají 31. 1. 2015 od 7 do 22 hod.

Víte, že se budou v Chomutově opakovat volby do obecního zastupitelstva kvůli kupčení s hlasy? Přečtěte si více o opakovaných volbách zde.

Kandidáti TOP 09

Chomutovskou kandidátku TOP 09 do opakovaných voleb vede Mgr. Michal Vlach, který je ředitelem Základní školy a Mateřské školy Březno. Kompletní kandidátku TOP 09 do opakovaných obecních voleb v Chomutově si můžete prohlédnout zde

Volební program TOP 09

Prioritou TOP 09 je v Chomutově transparentnost veřejných zakázek a bezpečnost našich občanů. Jako nedílnou součást rozvoje Chomutova podporuje TOP 09 i růst vzdělanosti skrze zachování základních škol. Celý program TOP 09 pro obecní volby v Chomutově si můžete přečíst na tomto odkaze.

Poděkování voličům

12. 10. 2016
Vážení přátelé, chtěl bych velmi poděkovat všem, kteří se v krajských volbách rozhodli podpořit TOP 09
Číst více

Rozhoduje každý hlas, pojďme k volbám

6. 10. 2016
V těchto volbách se bude rozhodovat nejen o budoucnosti našeho kraje, ale také o demokracii a svobodě. Rozhodnete pouze Vy, volbou demokratické a odpovědné strany, volbou TOP 09.

Michal Kučera: Nad zneužitím dětí se nesmí mávat rukou

5. 10. 2016
O "Bubeníčkově učebnici angličtiny" se chvíli hovořilo, a pak jako by se nad ní zavřela voda. Co už? Není přece ani prvním, a pokud volby nepřinesou změnu, asi ani posledním hejtmanem, který sbírá předvolební body za ‚krajské‘. Na jižní Moravě by mohli vyprávět o poznání déle, než u nás na severu Čech. Já ale takhle rukou mávat nechci.

Lídr TOP 09 Michal Kučera: Ústecký kraj má velký potenciál

28. 9. 2016
Lídr TOP 09 Michal Kučera: "Sever Čech je vnímán jako region, kde nic není - zábava, kultura, sport, příroda a navíc ho ovládá politická mafie. To chceme změnit - nikoliv formální propagací regionu, ale skutečnou. Je to o vizi, strategii a marketingu. Konec konců máme zde na UJEP Katedru pro regionální rozvoj, která generuje odborníky, kterým ale nikdo nenaslouchá."

TOP 09 odsuzuje politickou reklamu ve školách

14. 9. 2016
Komunistický hejtman Ústeckého kraje figuruje na přebalu učebnic angličtiny, které v těchto dnech dostaly všechny základní školy v regionu s doporučením, aby je rozdaly svým žákům.
1 2 3 ... 10 ... 22 23   > Články 1 - 5 z 113

Důvod opakování voleb v Chomutově

Důvodem pro opakování voleb je kupčení s hlasy, které výrazně ovlivnilo výsledky hlasování, řekla ČTK mluvčí soudu Marcela Trejbalová.

TOP 09 ChomutovTejml

Kontaktní osoba: