Volby Chomutov

Informace k opakujícím se komunálním volbám v Chomutově 2015

Volby v Chomutově se konají 31. 1. 2015 od 7 do 22 hod.

Víte, že se budou v Chomutově opakovat volby do obecního zastupitelstva kvůli kupčení s hlasy? Přečtěte si více o opakovaných volbách zde.

Kandidáti TOP 09

Chomutovskou kandidátku TOP 09 do opakovaných voleb vede Mgr. Michal Vlach, který je ředitelem Základní školy a Mateřské školy Březno. Kompletní kandidátku TOP 09 do opakovaných obecních voleb v Chomutově si můžete prohlédnout zde

Volební program TOP 09

Prioritou TOP 09 je v Chomutově transparentnost veřejných zakázek a bezpečnost našich občanů. Jako nedílnou součást rozvoje Chomutova podporuje TOP 09 i růst vzdělanosti skrze zachování základních škol. Celý program TOP 09 pro obecní volby v Chomutově si můžete přečíst na tomto odkaze.

V Ústeckém kraji se volí nová regionální vedení

17. 2. 2017
Jak vyplývá ze stanov strany TOP 09, je nutné každé dva roky na všech úrovních od místních organizací až po krajskou organizaci, zvolit jejich nové vedení.
Číst více

O rodných číslech na účtenkách ministerstvo ví, odstranit je ale nechce

10. 2. 2017
Rodné číslo je bezpochyby velmi choulostivý údaj. Podnikatelé je však nyní musí povinně zveřejňovat na účtenkách z elektronické evidence tržeb. Ministerstvo financí o tom dobře ví, již loni na to ostatně upozorňoval i Úřad pro ochranu osobních údajů. Změnit to se však ministerstvo nechystá a nelíbí se mu ani snaha opozice upravit daňová čísla tak, že již nebudou odpovídat rodným číslům.

TOP 09: Na rozvrat v Chomutově doplácí občané

16. 12. 2016
Rozpad koalice a vznik nového vedení města v Chomutově provází korupční podezření. Podle TOP 09 to poškodí nejen město,  ale bude mít negativní dopad také na akce, které slouží jeho obyvatelům. Změna radnicev polovině volebního období může zastavit investice a rozjeté projekty.

Poděkování voličům

12. 10. 2016
Vážení přátelé, chtěl bych velmi poděkovat všem, kteří se v krajských volbách rozhodli podpořit TOP 09
Číst více

Rozhoduje každý hlas, pojďme k volbám

6. 10. 2016
V těchto volbách se bude rozhodovat nejen o budoucnosti našeho kraje, ale také o demokracii a svobodě. Rozhodnete pouze Vy, volbou demokratické a odpovědné strany, volbou TOP 09.
1 2 3 ... 10 ... 23 24   > Články 1 - 5 z 116

Důvod opakování voleb v Chomutově

Důvodem pro opakování voleb je kupčení s hlasy, které výrazně ovlivnilo výsledky hlasování, řekla ČTK mluvčí soudu Marcela Trejbalová.

TOP 09 ChomutovTejml

Kontaktní osoba: