Upozornění na přenos ze zítřejšího ZMČ

25. 3. 2013

Vážení občané MČ Praha 11,

jelikož jednání zastupitelstva (dale jen “jz”) Městské části Praha 11 svolané na 26.3.2013 od 9.00 tedy v čase nevhodném pro človeka pracujícího (ostatně jako vždy), a jelikož počin radniční koalice (ODS+ČSSD+KSČM) zrušit veřejné přenosy z jz si nelze vysvětlit jinak, než že se děje něco, co by občané neměli vidět (např. čím méně lidí uvidí, že při prodeji pozemků na Litochlebském náměstí, odmítnou koalični zastupitelé hlasovat po jménech a vyslovit se individuálně, že nejsou ve střetu zájmu, -tj. že nevlastni akcie nabyvatele spol. Tweelingen, a tudiž že jim prodej nepřinese obohaceni-, tim lépe pro ně samotné, neboť z jejich pohledu neinformovaný občan = neprotestující občan = ideálni občan), rozhodl se Jihoměstský osvětový spolek a občanská iniciativa uskutečnit živý video prenos na youtube z jz v KC Zahrada (přístup následujícím linkem: http://1url.cz/milx)

!!! Stránku http://1url.cz/midu si ponechte celou dobu otevřenu v prohližeci, sama se bude aktualizovat !!!

Pokud dojde k neočekávané situaci a přenos bude nefunkční, nebo zrušen mocí,  naleznete informace na: www.hpp11.cz # Pokud se z nejakych duvodu nedostanete na http://1url.cz/midu, sledujte www.hpp11.cz, tam též budou zveřejňovány linky na aktualni videa. # Doporucený prohližeč: Google Chrome.

- z youtube vysílání se kdykoliv můžete odpojit a znovu na něj připojit

- přestávky v jednání se vysílat nebudou. Chvíli před zahájením dalšiho přenosu vznikne nový link na další video = objeví se na stránce výše již uvedené > http://1url.cz/midu – stačí na něj postupně kliknout...

- nelze očekávat zázračnou obrazovou kvalitu, danou nízkým datovým tokem youtube, stříhané video v lepší kvalitě uvidíte komplet druhý den na známém mistě: http://jminfo.cz (tedy pokud zaznam nebude znemožněn úřadem, jako např. zde > https://www.youtube.com/watch?v=-e96BE1wldk)

Opoziční zastupitelé v ZMČ z klubů TOP 09 a HPP 11 a spolupracující aktivní občané.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme