Regionální organizace TOP 09 Praha 4

Aktuální informace o dění na Praze 4 najdete také na www.prazska4.cz.

Pravdivost, nebo pravda?

Pravdivost, nebo pravda?

Někomu se bude zdát, že volím složitý úvod k tak zdánlivě nezajímavé problematice pravdivosti a úplnosti informací, ale mé zkušenosti s pravdivostí a úplností informací jsou mírně řečeno neradostné.

Celý článek
Proč nemá Praha 4 farmářské trhy?
1. 6. 2010

Proč nemá Praha 4 farmářské trhy?

Hlavním tématem rozhovorů mých kamarádů jsou v poslední době „bedýnky“. Systém distribuce zeleniny a ovoce z přilehlých statků po celé Praze je stále populárnější.

TZ: Nové vysílače a vzdělávací kurzy Prahy 4 Bezdrátové

TZ: Nové vysílače a vzdělávací kurzy Prahy 4 Bezdrátové

Mgr. Martin Plíšek je náměstkem pro legislativu a právo na ministerstvu zdravotnictví. Martin Plíšek je také neuvolněným radním Prahy 4, kde inicioval, zaváděl a úspěšně spustil projekt Praha 4 Bezdrátová, tedy bezplatné využívání internetu pro občany (bližší informace na www.praha4net.cz). Dne 22. 10. 2009 byl Martin Plíšek zvolen předsedou regionální organizace TOP 09 v Praze 4 na dvouleté funkční období. Martin Plíšek je členem pražského krajského výboru TOP 09. Martin Plíšek absolvoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity, je mu 35 let, je ženatý, má dvě dcery a mezi jeho zájmy patří historie, hudba a turistika.

1 2 ... 19 20 21
Články 201 - 203 z 203