17. 8. 2022

Vážení spoluobčané,

pomalu končí volební období 2018–2022, během kterého jsme zastoupeni nejen v zastupitelstvu, výborech zastupitelstva a radničních komisích, ale také v radě naší městské části. Nebyly to rozhodně snadné čtyři roky, o to víc si proto vážíme toho, že naše koalice TOP 09 a Starostů a nezávislých vše vydržela bez jakýchkoliv personálních změn, že náš společný klub zůstal nejjednotnějším ze všech jihoměstských zastupitelských klubů a že i v letošních zářijových volbách na Praze 11 kandidujeme opět společně.

S koncem volebního období logicky přichází čas skládat účty za naši práci, což mj. činíme právě v těchto volebních novinách, po prázdninách Vás pak v jejich zářijovém čísle seznámíme s naším programem pro Prahu 11 pro příští čtyři roky. I tyto noviny budeme distribuovat do schránek, rozdávat u stanic metra, nebo je samozřejmě najdete v digitální podobě na našich webových i facebookových stránkách.

Mezitím Vám přejeme příjemné léto, a pokud na nás máte jakýkoliv podnět nebo kritiku, prosím, spojte se s námi prostřednictvím kontaktů uvedených na str. 12 volebních novin, děkujeme.

TOP 09 Praha 11 & Starostové a nezávislí Praha 11

Přílohy
PDF Volební noviny P11 08/22.pdf (5.7 MB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme