Výbor krajské organizace

Krajský výbor je nejvyšší orgán strany v kraji mezi krajskými sněmy. Je tvořen krajským předsednictvem, členy volenými krajským sněmem a členy klubu krajských zastupitelů.

Revizní komise krajské organizace

Revizní komise kontroluje finanční, hospodářskou a správní činnost strany.
4. 6. 2011

Pardubický Lions Club věnoval peníze také Speciální mateřské škole v Moravské Třebové

Na slavnosti, která se konala 27. května na pardubickém zámku, rozhodli členové zdejšího Lions Clubu o tom, že opět podpoří Speciální mateřskou školku v Moravské Třebové. Tentokrát jí posílají 20 tisíc korun z celkově vybraných devadesáti tisíc. „Pardubický Lions Club má své hlavní zaměření v pomoci slabozrakým a nevidomým. Spolupracuje především s TyfloCentrem Pardubice. Další oblastí je pomoc postiženým a nemocným dětem,“ upřesňuje jeho dlouholetý člen a také poslanec Jiří Skalický (TOP 09 a Starostové).

Daň z hlavy nikdo nechystá
13. 8. 2010

Daň z hlavy nikdo nechystá

Reakce Ludmily Müllerové na článek Petra Uhla

Petr Uhl v žádném případě nemůže hovořit o „nesolidárním, feudálním přístupu vlády“ či o „odírání lidí“. Daň z hlavy vláda nechystá a slova o  návratu feudalismu naprosto neplatí.

Mladí chtějí žít dobře - ne celý život platit dluhy svých rodičů
13. 5. 2010

Mladí chtějí žít dobře - ne celý život platit dluhy svých rodičů

Kontaktní kampaň, kterou TOP 09 zahájila na konci dubna, se pomalu dostává do své druhé poloviny. Položili jsme proto tři otázky panu Jiřímu Kubínkovi, prvnímu náměstkovi ministra financí a předsedovi krajského výboru TOP 09 v Pardubicích.

1 2 ... 30 31 32
Články 311 - 313 z 313