× Pohněme s tím. Společně!

Napříč Zlínským krajem #1

3. 9. 2020

Za necelý měsíc se uskuteční volby do Zastupitelstav Zlínského kraje. Pro tyto krajské volby jsme ve Zlínském kraji spojili síly, a proto společně s Novým Impulsem a Zlínským hnutím nezávislých podporujeme kandidátní listinu STAN.

Jelikož chceme znát názor občanů Zlínského kraje, tak jsme se rozhodli, že během posledního měsíce předvolební kampaně procestujeme Zlínský kraj "křížem krážem", aby měl každý možnost osobně poznat a diskutovat s kandidáty, kteří budou kandidovat do krajského zastupitelstva na kandidátní listině STAN.

V sobotu 29.8.2020 jsme na pozvání místostarosty Chropyně, pana Kalince, navštívili tamější hody. Z kandidátů se akce zúčastnil například lídr Petr Gazdík, místostarosta Kroměříže Vít Peštuka nebo Petr Galatík.

V neděli jsme v kontaktní kampani pokračovali na Dožínkách Mikroregionu Holešovsko, které se uskutečnili v Zámeckém parku v Holešově u našeho starosty a pětky kandidátní listiny STAN, Rudolfa Seiferta.

A kde nás můžete potkat tento týden ? Již dnes, 3.9.2020, budeme od 15.00 hodin na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti a v pátek 4.9.2020 nás bude možné potkat od 14.00 na Velkém náměstí v Kroměříži. Každý od nás dostane česnek, který pochází od pěstitele ze Zlínského kraje a balíček produktů od regionálních výrobců, které se snažíme podpořit v této nelehké, koronavirové době alespoň tímto způsobem.

Pro nejaktuálnější informace nás sledujte na Facebooku - https://www.facebook.com/TOP09.Zlinsky.kraj a instagramu - https://www.instagram.com/top09zlk/

Martin Neřád, krajský manažer

Volby:
2020 zastupitelstva krajů - Zlínský

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

J. A. Bati 5648 (budova 32)
760 01 Zlín

info@zln.top09.cz