TOP 09 ve Zlínském kraji má svou mládežnickou organizaci

7. 4. 2017

TOP 09 ve Zlínském kraji má svou oficiální mládežnickou organizaci. TOP tým Zlín nabízí členství mladým lidem, kteří podporují liberálně-konzervativní hodnoty a politiku TOP 09. Ve Zlínském kraji budou jeho členové pořádat akce pro mladé i širokou veřejnost.

„Je důležité, aby se mladí lidé zajímali o politiku a měli na věci svůj názor. Dáváme jim proto možnost setkávat se s dalšími lidmi, kterým nejsou věci veřejné lhostejné. Nabízíme členství všem, kteří mají zájem o politiku a jsou jim vlastní proevropské a liberálně-konzervativní hodnoty," uvedl nově zvolený předseda TOP týmu Zlín politolog Emil Sedlařík.

TOP tým Zlín sdružuje mladé lidi ve věku od 15 do 35 let, kteří podporují liberálně-konzervativní hodnoty a politiku TOP 09. V jeho vedení zasedá kromě Emila Sedlaříka také Milan Baroň ze zlínské TOP 09, gymnazista z Uherského Hradiště Václav Janík a student Lukáš Činč ze Zlína.

Nyní se TOP tým Zlín zaměří na pořádání diskusí ve Zlínském kraji. Připravuje například debatu o důležitosti občanské angažovanosti v politice, které se uskuteční v Uherském Hradišti. „Názory mladých lidí pro mne mají stejnou hodnotu jako názory jiných. Musíme jim naslouchat, protože právě oni budou žít ve světě, který svou politikou nyní tvoříme," řekl krajský předseda TOP 09 ve Zlínském kraji Vít Peštuka, který byl zvolen čestným předsedou TOP týmu Zlín.

Zájmový spolek TOP tým Zlín najdete na sociální síti Facebook https://www.facebook.com/toptymzlin/. Brzy spustí i své webové stránky, kde zájemci naleznou potřebné informace k přijetí do spolku. Pokud máte o členství zájem, můžete už nyní psát na emil.sedlarik@top09.cz

TOP 09 ve Zlínském kraji

Osobnosti:
Milan Baroň, Vít Peštuka, Emil Sedlařík

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

J. A. Bati 5648 (budova 32)
760 01 Zlín

info@zln.top09.cz