TOP 09: Chceme efektivní hospodaření

31. 8. 2014

Strana TOP 09 působí v luhačovickém zastupitelstvu již čtyři roky. Za tuto dobu se podařilo přinést mezi ostatní zastupitele nový pohled na spoustu věcí. V souladu s trendem veřejného sektoru se TOP 09 zasadila o zjednodušení přístupu občanů k informacím ze samosprávy a o zvýšení ekonomické efektivity hospodaření Města a příspěvkových organizací. Místní organizace TOP 09 v Luhačovicích jde do letošních komunálních voleb s podporou nezávislých kandidátů.

„Chceme pokračovat v úsilí zaměřeném na efektivní hospodaření, které má pozitivní trend. Našim cílem je navázat na zvelebování jednotlivých lokalit města a spádových obcí se snahou o zvýšení životní úrovně obyvatel a podnikatelského prostředí. Naši kandidáty jsou lidé, kteří se chtějí aktivně zapojit do budoucího rozvoje našeho malého, ale krásného města“, uvedl lídr kandidátní listiny Marian Ležák.

„TOP 09 sestavuje kandidátní listinu pro komunální volby již podruhé. V posledních komunálních volbách v roce 2010 jsme získali celkem tři zastupitelské mandáty. Lídrem pro letošní volby je současný zastupitel a radní v Luhačovicích Marian Ležák, který spolu s dalšími dvěma zastupiteli odvedl za 4 roky velký kus práce“, doplnil regionální předseda TOP 09.

Změnou pro letošní volby je vytvoření sdružení politické strany s nezávislými kandidáty. To znamená, že vedle členů strany a kandidátů nominovaných TOP 09 se na kandidátní listině objeví také nezávislí kandidáti.

„TOP 09 v Luhačovicích je poměrně silnou značkou, ale rozhodně nejsme uzavřenou stranou, vítáme spolupráci především od lidí, kteří mají zájem podílet se na udržitelném rozvoji našeho města, jsou připraveni věnovat tomu dostatek času a přinést i znalosti a zkušenosti ze svých oborů působnosti“, zakončil Ležák.

Programové body a priority pro následující volební období 2014-2018 vychází z volebního programu z před 4 lety a odráží také současné potřeby a nedostatky ve městě Luhačovice. Finální podoba programu bude prezentována v rámci nadcházející volební kampaně.

Luhačovice, 25. srpna 2014, MO TOP 09 Luhačovice

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme