TOP 09 a STAN půjdou ve Zlíně společně do komunálních voleb

27. 7. 2018

Kandidáti TOP 09 budou figurovat na listině hnutí Starostové a nezávislí (STAN) pro říjnové komunální volby ve Zlíně. TOP 09 a Starostové tak obnovují úspěšnou spolupráci z let 2010 až 2014.

„Nechceme zbytečně tříštit hlasy voličů. Už dlouho usilujeme o otevřenou spolupráci středo-pravicových stran, a proto jsme se rozhodli navázat na úspěšnou spolupráci TOP 09 a hnutí STAN. Jsem si jist, že ve Zlíně společně uspějeme," prohlásil Milan Baroň, předseda místní organizace TOP 09 Zlín. „Příběh pokračuje. Před osmi roky jsme společně ve Zlíně volby vyhráli. Poté jsme šli každý svou cestou, ale nyní naši spolupráci obnovujeme. Vítáme, že nás TOP 09 chce podpořit," konstatoval Ondřej Běták, místopředseda krajské organizace STAN a současný náměstek primátora.

Na kandidátce STAN se objeví čtyři lidé nominovaní TOP 09. O konkrétním umístění se ještě jedná. „U nás není místo na kandidátce zase tak rozhodující. Každý z budoucích zastupitelů bude mít možnost pracovat pro město Zlín dle své odbornosti," řekl Ondřej Běták.

„Naším cílem je, aby hlasy pro TOP 09 pomohly Zlíňanům mít na magistrátu slušného a odpovědného primátora a radu, která bude spravovat město s péčí řádného hospodáře," dodal ke kandidátní listině Robert Hamrla, místopředseda místní organizace TOP 09 Zlín.

Kromě TOP 09 podporují kandidátku Starostů také hnutí ZVUK a Zlínské hnutí nezávislých. „Vážíme si toho, že spojujeme, že jsme i pro jiné politické subjekty přijatelní. A že nám věří natolik, že jsou připravení se společně s námi ucházet o přízeň veřejnosti," sdělil Miroslav Adámek, zlínský primátor a lídr kandidátky STAN pro komunální volby, které se uskuteční 5. a 6. října.

Emil Sedlařík, krajský manažer TOP 09

Volby:
2018 zastupitelstva obcí

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ZLÍNSKÝ KRAJ

J. A. Bati 5648 (budova 32)
760 01 Zlín

info@zln.top09.cz