Jiří Pospíšil debatoval v Holešově o budoucnosti Evropské unie

31. 3. 2017

Europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09/STAN) se v Holešově setkal se žáky základních a středních škol. Debatoval s nimi v rámci Městského parlamentu o budoucnost mladých lidí v Evropské unii.

„Je dobře, že se mladí lidé takto schází a debatují o věcech veřejných. Často se mluví o tom, zda máme být členem Evropské unie nebo zda jsme tak silní, že se nemusíme sdružovat s dalšími zeměmi. Když tu dnes jste, tak možná nesouhlasíte se vším, co se v Evropské unii děje, ale jistě si uvědomujete, že je pro Českou republiku důležité, aby byla součástí evropské rodiny," uvedl europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09/STAN).

Jiřího Pospíšila a další europoslance pozval do Holešova Městský parlament dětí a mládeže. Jejich debatu, která se věnovala budoucnosti mladých lidí v Evropské unii, si přišlo vyslechnout více než 200 žáků základních a středních škol v Holešově.

„V Holešově máme mnoho mladých lidí, kteří se zajímají o dění kolem sebe a zajímá je samozřejmě i Evropská unie. Je skvělé, že si europoslanci našli čas ve svých nabytých programech a dorazili na debatu s žáky našich základních a středních škol," řekl starosta Holešova Rudolf Seifert (TOP 09).

Emil Sedlařík, krajský manažer

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme